Prima Pagina Infiintari firme Prelungire Sediu Profesional IF
Cautare
Categorii

Prelungire Sediu Profesional IF

 

Definitia serviciului:

 Sediul profesional este un atribut de identificare menit sa situeze firma in spatiu, in cadrul raporturilor juridice la care participa, si reprezinta adresa oficiala a intreprinderii familiale, adresa la care se primeste toata corespondenta oficiala. Valabilitatea sediului profesional este in stransa legatura cu perioada de valabilitate a dovezii sediului. Atunci cand dovada sediului consta intr-un contract de inchiriere/subinchirere, contract de comodat sau orice alt tip de contract care confera un drept de folosinta temporara, valabilitatea sediului profesional este aceeasi cu valabilitatea contractului incheiat. In acest caz, in care documentele atesta existenta dreptului de folosinta pentru a anumita perioada asupra spatiului cu destinatia "sediu profesional", este necesara prelungirea sediului, printr-o cerere la Registrul Comertului, atunci cand termenul de valabilitate al documentului privind sediul profesional a expirat.

Potrivit legii, la infiintarea intreprinderii familiale, trebuie sa se declare un sediu profesional, iar pentru stabilirea acestuia este necesar ca intreprinderea familiala sa detina un drept de folosinta asupra imobilului la adresa la care acesta este declarat. Dupa expirarea duratei contractului in baza caruia se detine sediul profesional, intreprinderea familiala nu mai are un drept de folosinta asupra acelui spatiu si, prin urmare, nu mai indeplineste conditiile obligatorii pentru desfasurarea activitatilor economice si are obligatia de a cere prelungirea sediului profesional, pentru a se afla in legalitate. Nerespectarea de catre comerciant a obligatiilor  legale privind inmatricularea si inscrierea mentiunilor in registrul comertului atrage dupa sine sanctiunile prevazute de Legea nr. 26/1990 privind registrul comertului.

In sectiunea Utile gasiti modele pentru documentele necesare pentru prelungire sediu profesional (contract de inchiriere sau de comodat, acordul asociatiei de proprietari si al vecinilor).

Acte necesare prelungire sediu profesional:

-  Dovada prelungirii valabilitatii sediului (act de proprietate, contract de inchiriere/ subinchiriere/ contract de comodat etc.) – act aditional la contractul initial care a stat la baza stabilirii sediului profesional.

Mod de lucru:

In momentul in care se apropie termenul de expirare a valabilitatii sediului profesional trebuie sa faceti demersurile necesare pentru prelungirea acestuia in timp util, inainte de expirarea actului. Daca, din diferite motive, va aflati in situatia de a avea sediul profesional expirat, este important sa rezolvati aceasta problema cat mai urgent. Noi va oferim asistenta necesara pentru o solutionare rapida in orice situatie.

Noi va pregatim dosarul pentru Prelungire Sediu Profesional IF, prin intocmirea urmatoarelor documente:

- Actul aditional de prelungire a valabilitatii sediului (contract de inchiriere/ subinchiriere/ contract de comodat);

- Completarea formularelor necesare prelungirii sediului.

 

Comanda acum Prelungire Sediu Profesional IF la 69 RON!

Oferta valabila numai pentru comanda online!


Taguri: sediu social  sediu profesional  dovada sediu profesional  contract de comodat  contract de inchiriere

Comanda
telefonic
0244.55.00.11
0732.22.33.55
Sondaj de opinie


Ultimele pagini vizualizate
1. Prelungire sediu profesional if