Prima Pagina Infiintari firme Prelungire Punct de Lucru IF
Cautare
Categorii

Prelungire Punct de Lucru IF

 

Definitia serviciului:

Spatiul, distinct de sediul profesional, unde intreprinderea familiala isi desfasoara activitatea economica, lucrativa, este reprezentat de punctul de lucru. Punctul de lucru al unei intreprinderi familiale este inregistrat la Registrul Comertului in baza unei dovezi care atesta dreptul de folosinta asupra spatiului.

Un document care atesta drepturile de folosinta asupra punctelor de lucru poate fi: extras de carte funciara în termen de valabilitate la depunere, contract de vanzare-cumparare, contract de donatie in forma autentica, certificat de mostenitor, act notarial de iesire din indiviziune sau de delimitare a proprietatii, hotarare judecatoreasca definitiva privind proprietatea sau folosinta/uzufructul, contract de schimb, contract de inchiriere, contract de subinchiriere, contract de concesiune, contract de leasing imobiliar, contract de  comodat etc.

Valabiliatatea inregistrarii unui punct de lucru al intreprinderii familiale depinde in mod direct de valabilitatea actului prin care se face dovada detinerii unui drept de folosinta asupra imobilului. Atunci cand actului in cauza isi inceteaza efectele juridice, valabilitatea inregistrarii punctului de lucru expira. In acest caz este necesar sa se inregistreze la Registrul Comertului prelungirea punctului de lucru.

 In sectiunea Utile gasiti modele pentru documentele necesare pentru prelungire punct de lucru intreprindere familiala (contract de inchireie sau de comodat, acordul asociatiei de proprietari si al vecinilor).

Documente necesare prelungire punct de lucru intreprindere familiala:

- in cazul in care incheiati un contract (act aditional) de inchiriere (subinchiriere) cu un proprietar persoana fizica, acesta trebuie inregistrat la Administratia Financiara pentru luarea in evidenta;

- in cazul in care incheiati un contract de inchiriere (subinchiriere) cu un proprietar persoana juridica, nu este necesara inregistrarea acestuia la Administratia Financiara, fiind suficienta simpla semnare si stampilare a acestuia;

- in situatia in care spatiul destinat punctului de lucru este un apartament intr-o cladire de locuinte (bloc) este obligatorie obtinerea acordurilor de functionare, si anume :

Acordul Asociatiei de Proprietari / Locatari, reprezentata de catre Presedintele Asociatiei;

- Acordul proprietarilor vecini direct afectati de rezultatele activitati pe care urmeaza sa o desfasurati, si anume, vecinul de sus/jos/stanga/dreapta.

Mod de lucru:

Noi va pregatim dosarul pentru Prelungire Punct de Lucru IF, gata de a fi depus la Oficiul Registrului Comertului din judetul in care aveti sediul profesional si vi-l trimitem fie prin curier rapid, fie prin email prin intocmirea urmatoarelor documente:

- conceperea si redactarea cererii de inregistrare;

- redactarea si atestarea contractului de inchiriere (subinchiriere) sau a contractului de comodat pentru noul punct de lucru;

 

Comanda acum Prelungire Punct de Lucru IF la 69 RON!

Oferta valabila numai pentru comanda online!


Taguri: punct de lucru  dovada punct de lucru  contract de comodat  contract de inchiriere

Comanda
telefonic
0244.55.00.11
0732.22.33.55
Sondaj de opinie


Ultimele pagini vizualizate
1. Prelungire punct de lucru if