Prima Pagina Infiintari firme Schimbare Obiect Principal de Activitate IF
Cautare
Categorii

Schimbare Obiect Principal de Activitate IF

 

Definitia serviciului:

CAEN - Clasificarea Activitatilor din Economia Nationala - constituie cadrul unitar de interes general, a carei utilizare este obligatorie pentru ordonarea informatiilor referitoare la activitatile economice si sociale. CAEN se aplica in toate domeniile de activitate economica si sociala si este obligatorie pentru toate organele administratiei publice centrale si locale, unitati bugetare, agenti economici, indiferent de forma de proprietate, organizatii patronale, sindicale, profesionale si politice, fundatii, asociatii si alte persoane fizice ÅŸi juridice, la completarea documentelor oficiale ori de cate ori se cere precizarea activitatii.

Acolo unde intreprinderea familiala desfasoara mai mult de o activitate, dar toate acestea apartin aceleiasi pozitii din CAEN la nivel de clasa, atunci clasificarea activitatii acelei unitati este determinata de clasa CAEN in care sunt cuprinse aceste activitati. In cazul în care o intreprindere familiala desfasoara activitati care ocupa pozitii diferite in CAEN, la nivel de clasa, sunt necesare reguli pentru determinarea activitatii principale. In cazul simplu in care, la nivel de clasa, o activitate contribuie cu mai mult de 50% din valoarea adaugata, aceasta determina activitatea principala.

Acolo unde o intreprindere familiala desfasoara activitati care ocupa doua pozitii diferite in CAEN, va exista intotdeauna o pozitie care sa reprezinte mai mult de 50% din valoarea adaugata, cu excepţia cazului foarte putin probabil in care ambele activitati cu pozitii diferite in CAEN au ponderi egale de 50%. In cazul mai complex, in care o intreprindere familiala desfasoara mai mult de doua activitati care apartin mai multor pozitii diferite din CAEN, la nivel de clasa, fara ca vreuna dintre ele sa reprezinte peste 50% din valoarea adaugata, stabilirea activitatii principale a acelei intreprinderi familiale se face prin utilizarea metodei ordinii descrescatoare (top-down).

In sectiunea Utile gasiti Codul CAEN Rev. 2, lista cu documente necesare pentru modificari privind obiectul de activitate, precum si mai multe modele de acte juridice si alte informatii utile.

Documente necesare schimbare obiect prinicpal de activitate Intreprindere Familiala:

- certificatul de inregistrare in original – se va depune in dosar;

- actul de constituire al intreprinderii familiale actualizat.

-procura de reprezentare;

-act aditional la actul de constituire;

Modul de lucru:

Noi va pregatim dosarul pentru Schimbare Obiect Principal de Activitate IF, gata de a fi depus la Oficiul Registrului Comertului, prin intocmirea urmatoarelor documente:

- Cerere de inregistrare;

- Actul modificator al actului de constituire;

- Actul de constituire actualizat;

- Procura de reprezentare.

 

Comanda acum Schimbare Obiect Principal de Activitate IF la 69 RON!

Oferta valabila numai pentru comanda online!


Taguri: cod CAEN  obiect de activitate  activitate CAEN

Comanda
telefonic
0244.55.00.11
0732.22.33.55
Sondaj de opinie


Ultimele pagini vizualizate
1. Schimbare obiect principal de activitate if