Prima Pagina Infiintari firme Infiintare Punct de Lucru SRL
Cautare
Categorii

Infiintare Punct de Lucru SRL

Definitia serviciului/produsului

Punctul de lucru al unei societati reprezinta un centru de activitate din structura unui agent economic, care are un caracter fix sau permanent, cum ar fi un birou, un sediu secundar, o fabrica, un magazin, un atelier, o mina, un put petrolier sau de gaze, o cariera sau orice alt loc de extractie a resurselor naturale si altele asemenea.

Orice societate are un sediu social prestabilit, din momentul infiintarii firmei, odata cu inregistrarea la ONRC, iar in functie de marimea activitatii isi poate deschide un numar nelimitat de puncte de lucru in orice judet al tarii.

Punctul de lucru poate fi deschis odata cu infiintarea firmei sau oricand dupa acest moment. Punctul de lucru se infiinteaza atunci cand societatea doreste sa isi desfasoare sau sa isi largeasca activitatea intr-o alta localitate decat aceea in care isi are sediul social. Punctul de lucru se infiinteaza pentru desfasurarea activitatii economice prevazute in obiectul de activitate stabilit la infiintarea firmei prin actul constitutiv.

Atunci cand se doreste infiintarea unui punct de lucru  intr-o localitate din alt judet decat cel al societatii mama, inregistrarea acestuia se face la Registrul Comertului din judetul in care se afla sediul social al societatii. Certificatul de mentiuni eliberat de Registrul Comertului se inregistreaza la organul fiscal unde este situat punctul de lucru. Punctului de lucru, avand sub cinci angajati, nu i se atribuie cod fiscal distinct. Daca sediul societatii si punctul de lucru se afla in acelasi judet, inregistrarea punctului de lucru se va face doar la Registrul Comertului, acesta transmitand toate modificarile organului fiscal. 

In sectiunea Utile gasiti documente si informatii cu privire la documentele necesare pentru infiintare punct de lucru SRL, declaratii, dovada punctului de lucru etc.

Documente necesare:

- hotararea adunarii generale a asociatilor / decizia asociatului unic;

- acte identitate asociati;

- dovezile privind detinerea punctului de lucru (contract de comodat, inchiriere, proprietate,etc);

- acordul asociatiei de proprietari si al vecinilor (numai daca este cazul).

Mod de lucru:

Noi va pregatim dosarul pentru Infiintare Punct de Lucru gata de a fi depus la Oficiul Registrului Comertului din judetul in care aveti sediul social al firmei si vi-l trimitem fie prin curier rapid, fie prin email:

- conceperea si redactarea cererii de inregistrare;

- conceperea, redactarea si atestarea actului de detinere a punctului de lucru, in situatia in care acesta nu este in proprietatea societatii;

- hotararea Adunarii generale a asociatilor/actionarilor/Decizia asociatului unic;

- completarea declaratiei-tip pe propria raspundere model 1, model 2 sau model 3.

 

Comanda acum Infiintare Punct De Lucru SRL la 230 RON!

Pentru judetul Prahova, va rugam sa ne contactati pentru a va intocmi si depune dosarul la Registru Comertului Prahova.


Taguri: punct de lucru  documente necesare punct de lucru  dovada punct de lucru  sediu social
Ce acte sunt necesare pentru inchiderea unui punct de lucru si deschiderea altui punct de lucru?
Daca vreau sa inchid un punct de lucru si in acelasi timp sa deschid un alt punct de lucru la o alta adresa ce acte sunt necesare? mai mult
Ce acte sunt necesare pentru inchiderea unui punct de lucru si deschiderea altui punct de lucru?
Documentele necesare a fi prezentate la Registrul Comertului sunt: - cerere de inregistrare radiere punct de lucru; - hotararea Adunarii generale a... mai mult
Este obligatorie inregistarerea punctului de lucru la Administratia Financiara?
Daca firma, SRL cu asociat unic, a infiintat un punct de lucru fara personalitate juridica, care are sub cinci angajati cu contract individual de munca, exista... mai mult

Comanda
telefonic
0244.55.00.11
0732.22.33.55
Sondaj de opinie


Ultimele pagini vizualizate
1. Infiintare punct de lucru srl