Prima Pagina Infiintari firme Infiintare Punct de Lucru IF
Cautare
Categorii

Infiintare Punct de Lucru IF

 

Definitia serviciului:

Orice comerciant, indiferent de forma in care este constituit, are nevoie de unul sau mai multe spatii pentru desfasurarea activitatii. In afara de sediul profesional, stabilit la infiintare IF, se poate infiinta un punct de lucru, spatiu in care sa se desfasoare efectiv activitatea autorizata. Punctul de lucru, trebuie inregistrat la Registrul Comertului, asa cum prevede si legislatia in vigoare: "Punctele de lucru se inregistreaza in registrul comertului, cu respectarea dispozitiilor privind sediul profesional si cu aplicarea corespunzatoare a dispozitiilor prezentului capitol" (art. 14 alin. 3 OUG 44/2008).

Punctul de lucru reprezinta un centru de activitate din structura unui agent economic, care are un caracter fix sau permanent, cum ar fi un birou, un sediu secundar, o fabrica, un magazin, un atelier, o mina, un put petrolier sau de gaze, o cariera sau orice alt loc de extractie a resurselor naturale si altele asemenea. Orice intreprindere familiala are un sediu profesional, stabilit la infiintarea intreprinderii familiale, odata cu inregistrarea la ONRC, iar in functie de marimea activitatii isi poate deschide si alte puncte de lucru.

Punctul de lucru poate fi deschis fie odata cu infiintarea IF, fie oricand dupa acest moment. Punctul de lucru se infiinteaza pentru desfasurarea activitatii economice prevazute in obiectul de activitate stabilit la infiintarea intreprinderii familiale. Nu se poate inregistra punctul de lucru in acelasi spatiu unde este declarat sediu profesional. In cazul in care se doreste desfasurarea activititii economce la sediul profesional se va autoriza ca atare, fara a mai fi necesara declararea ca punct de lucru.

In sectiunea Utile gasiti documente si informatii cu privire la documentele necesare pentru infiintare punct de lucru IF, declaratii, dovada punctului de lucru etc.

Documente necesare infiintare punct de lucru intrerpindere familiala:

- act de identitate;

- dovezile privind detinerea punctului de lucru (contract de comodat, inchiriere, proprietate, etc);

- acordul asociatiei de proprietari si al vecinilor (numai daca este cazul).

Mod de lucru:

Noi va pregatim dosarul pentru Infiintare Punct de Lucru IF gata de a fi depus la Oficiul Registrului Comertului din judetul in care aveti sediul profesional si vi-l trimitem fie prin curier rapid, fie prin email:

- conceperea si redactarea cererii de inregistrare;

- conceperea, redactarea si atestarea actului de detinere a punctului de lucru, in situatia in care acesta nu este in proprietatea societatii;

- completarea declaratiei-tip pe propria raspundere model 1, model 2 sau model 3.

 

Comada acum Infiintare Punct de Lucru IF la 69 RON!

Oferta valabila numai pentru comanda online!


Taguri: contract de inchiriere  contract de comodat  punct de lucru  documente necesare punct de lucru  dovada punct de lucru

Comanda
telefonic
0244.55.00.11
0732.22.33.55
Sondaj de opinie


Ultimele pagini vizualizate
1. Infiintare punct de lucru if