Prima Pagina Infiintari firme Prelungire Sediu Profesional PFA / II
Cautare
Categorii

Prelungire Sediu Profesional PFA / II

 

Definitia serviciului:

Sediul profesional este spatiul in care persoana fizica autorizata / intreprinderea individuala isi desfasoara activitatea economica autorizata sau in care au loc numai activitati de birou. Sediul profesional reprezinta adresa oficiala a comerciantului, adresa la care se primeste toata corespondenta oficiala. Valabilitatea actului prin care se face dovada dreptului de folosinta asupra imobilului unde s-a stabilit sediul profesional la infiintare PFA / II determina si valabilitatea sediului profesional. Atunci cand prin acest act se transfera doar dreptul de folosinta temporara asupra imobilului in cauza, in momentul in care expira durata contractului expira si valabilitatea sediului profesional PFA / II. Astfel, este necesara prelungirea sediului profesional printr-o cerere la Registrul Comertului, cerere insotita de o noua dovada a dreptului de folosinta asupra imobilului.

Potrivit legislatiei in vigoare, in momentul infiintarii PFA / II, trebuie sa se declare un sediu profesional, iar pentru stabilirea sediului profesional este necesar ca persoana fizica autorizata / intreprinderea individuala sa detina un drept de folosinta asupra imobilului la adresa caruia acesta este declarat. Dupa expirarea duratei contractului de detinere a sediului profesional, comerciantul nu mai are un drept de folosinta asupra acelui spatiu si, prin urmare, nu mai indeplineste conditiile obligatorii pentru desfasurarea activitatilor economice si are obligatia de a cere prelungirea sediului profesional, pentru a se afla in legalitate. Nerespectarea de catre comerciant a obligatiilor  legale privind inmatricularea si inscrierea mentiunilor in registrul comertului atrage dupa sine sanctiunile prevazute de Legea nr. 26/1990 privind registrul comertului.

In sectiunea Utile gasiti modele pentru documentele necesare pentru prelungire sediu profesional (contract de inchiriere sau de comodat, acordul asociatiei de proprietari si al vecinilor).

Acte necesare prelungire sediu profesional:

-  Dovada prelungirii valabilitatii sediului (act de proprietate, contract de inchiriere/ subinchiriere/ contract de comodat etc.) – act aditional la contractul initial care a stat la baza stabilirii sediului profesional.

Mod de lucru:

Atunci cand stiti ca se apropie termenul de expirare a valabilitatii sediului profesional trebuie sa faceti demersurile necesare pentru prelungirea acestuia in timp util. Daca, din diferite motive, va aflati in situatia de a avea sediul profesional expirat, este important sa rezolvati aceasta problema cat mai urgent. Noi va oferim asistenta necesara pentru o solutionare rapida in orice situatie.

Noi va pregatim dosarul pentru Prelungire Sediu Profesional PFA / II, prin intocmirea urmatoarelor documente:

- Actul aditional de prelungire a valabilitatii sediului (contract de inchiriere/ subinchiriere/ contract de comodat);

- Completarea formularelor necesare prelungirii sediului.

 

Comanda acum Prelungire Sediu Profesional PFA / II la 39 RON!

Oferta valabila numai pentru comanda online!


Taguri: sediu social  sediu profesional  dovada sediu profesional  contract de comodat  contract de inchiriere

Comanda
telefonic
0244.55.00.11
0732.22.33.55
Sondaj de opinie


Ultimele pagini vizualizate
1. Prelungire sediu profesional pfa ii