Prima Pagina Infiintari firme Prelungire Punct de Lucru PFA / II
Cautare
Categorii

Prelungire Punct de Lucru PFA / II

 

Definitia serviciului:

Punctul de lucru reprezinta spatiul, altul decat sediul profesional, unde persoana fizica autorizata / intreprinderea individuala isi desfasoara efectiv activitatea economica, lucrativa. Obligatoriu, punctul de lucru se inregistreaza in baza unui act de spatiu, care poate consta fie intr-un act de proprietate (in cazul in care persoana fizica autorizata / intreprinderea individuala este proprietara a spatiului respectiv), fie intr-un contract incheiat intre PFA / II si un alt proprietar, contract care poate fi de inchiriere (subinchiriere), de comodat, contract de asociere in participatiune etc.

Odata cu infiintarea PFA / II se poate decide si infiintarea unei punct de lucru sau deschiderea unui punct de lucru poate fi facuta ulterior, printr-o cerere de inregistrare la Registrul Comertului. In oricare din cele doua situatii, punctul de lucru are valabilitate o anumita perioada de timp. Valabiliatatea inregistrarii unui punct de lucru PFA / II depinde in mod direct de valabilitatea actului prin care se face dovada detinerii unui drept de folosinta asupra imobilului. Atunci cand actului in cauza isi inceteaza efectele juridice, valabilitatea inregistrarii punctului de lucru expira. In acest caz este necesar sa se inregistreze la Registrul Comertului prelungirea punctului de lucru PFA / II.

In sectiunea Utile gasiti modele pentru documentele necesare pentru prelungire punct de lucru PFA / II (contract de inchireie sau de comodat, acordul asociatiei de proprietari si al vecinilor).

Documente necesare prelungire punct de lucru PFA / II:

- in cazul in care incheiati un contract(act aditional) de inchiriere (subinchiriere) cu un proprietar persoana fizica, acesta trebuie inregistrat la Administratia Financiara pentru luarea in evidenta;

- in cazul in care incheiati un contract de inchiriere (subinchiriere) cu un proprietar persoana juridica, nu este necesara inregistrarea acestuia la Administratia Financiara, fiind suficienta simpla semnare si stampilare a acestuia;

- in situatia in care spatiul destinat punctului de lucru este un apartament intr-o cladire de locuinte (bloc) este obligatorie obtinerea acordurilor de functionare, si anume :

Acordul Asociatiei de Proprietari / Locatari, reprezentata de catre Presedintele Asociatiei;

- Acordul proprietarilor vecini direct afectati de rezultatele activitati pe care urmeaza sa o desfasurati, si anume, vecinul de sus/jos/stanga/dreapta.

Mod de lucru:

Noi va pregatim dosarul pentru Prelungire Punct de Lucru PFA / II, gata de a fi depus la Oficiul Registrului Comertului din judetul in care aveti sediul profesional si vi-l trimitem fie prin curier rapid, fie prin email prin intocmirea urmatoarelor documente:

- conceperea si redactarea cererii de inregistrare;

- redactarea si atestarea contractului de inchiriere (subinchiriere) sau a contractului de comodat pentru noul punct de lucru;

 

Comanda acum Prelungire Punct de Lucru PFA / II la 39 RON!

Oferta valabila numai pentru comanda online!


Taguri: punct de lucru  dovada punct de lucru  contract de comodat  contract de inchiriere

Comanda
telefonic
0244.55.00.11
0732.22.33.55
Sondaj de opinie


Ultimele pagini vizualizate
1. Prelungire punct de lucru pfa ii