Prima Pagina Infiintari firme Adaugare Activitate CAEN in Statut SRL
Cautare
Categorii

Adaugare Activitate CAEN in Statut SRL

 

Definitia serviciului:

Stabilirea de obiecte de activitate secundare la infiintarea firmei este o decizie importanta. La infiintare SRL nu exista un numar maxim  de coduri CAEN admis. Cu toate acestea, alegerea de obiecte de activitate secundare nu trebuie sa insemne trecerea cat mai multor coduri CAEN in actul constitutiv, ci alegerea acelor coduri CAEN care corespund activitatilor pe care firma probabil le va desfasura in viitor. Daca totusi, dezvoltarea afacerii impune desfasurarea unei noi activitati, atunci acest lucru este posibil prin operatiunea de adaugare activitate CAEN in statut SRL. 

Obiectul de activitate al unei societati este compus din activitati secundare, o singura activitate principala si un domeniu de activitate. Codul Domeniului de activitate este intotdeauna format din primele trei cifre ale codului de patru cifre care formeaza activitatea principala. Fiecare firma are un singur obiect principal de activitate caruia ii corespunde un singur cod CAEN, care este declarat, obligatoriu, la constituire SRL, este prevazut in actul constitutiv sau statut si apare in certificatul de inregistrare. O activitate secundara este oricare alta activitate a firmei, activitate care produce bunuri sau servicii. Activitatile trebuie declarate si autorizate distinct pe fiecare loc de desfasurare a activitatii.

Obiectul de activitate al firmei, inscris in actul constitutiv al societatii, desemneaza operaÅ£iunile comerciale obisnuite pe care le desfasoara societatea. Obiectul de activitate este o limita statutara (conventionala) a scopului societatii, iar depasirea acestuia nu duce la nulitatea actului astfel incheiat, ci la tragerea la raspundere a celui vinovat. Astfel, firma poate realiza, cu titlu ocazional, si alte operatiuni decat cele prevazute in obiectul sau de activitate, cum ar fi: fidejusiuni, garantii reale, giruri, asocieri in participatiune, participarea la constituirea altor societati comerciale etc., atat timp cat sunt conforme scopului sau statutar. In cazul in care societatea face deja o obisnuinta din desfasurarea acestor activitati, va avea obligatia de a le include in obiectul sau de activitate. Completarea obiectului de activitate apare ca o nevoie imperativa atunci cand asociatii decid desfasurarea unui tip de activitate, care nu este mentionata in actul constitutiv al societatii.

In sectiunea Utile gasiti Codul CAEN Rev. 2, lista cu documente necesare pentru modificari privind obiectul de activitate, precum si mai multe modele de acte juridice si alte informatii utile.

Documente necesare adaugare activitate CAEN in statut SRL:

- certificatul de inregistrare in original;

- actul constituitiv al societatii la zi.

Modul de lucru:

Noi va pregatim dosarul pentru Adaugare Activitate CAEN in Statut SRL, gata de a fi depus la Oficiul Registrului Comertului, prin intocmirea urmatoarelor documente:

- Cerere de inregistrare;

- Actul modificator al actului constitutiv (hotararea adunarii generale a asociatilor/ actionarilor, decizia asociatului unic/decizia Consiliului de administratie/directoratului, original);

- Actul constitutiv actualizat.

 

 

Comanda acum Adaugare Activitate CAEN in Statut SRL la 129 RON!

Oferta valabila numai pentru comanda online!


Taguri: statut SRL  cod CAEN  obiect de activitate  activitate CAEN  recodificare CAEN
autorizare obiecte de activitate secundare
Cum procedez in cazul in care doresc autorizarea mai multor obiecte de activitate, existente in actul constitutiv al unui SRL? mai mult
adaugare cod caen nou
Vreau sa adaug un obiect secundar de activitate si ma intereseaza ce trebuie sa depun la registrul comertului? Am deja un Act constitutiv actualizat publicat... mai mult
activitate secundara ca principala
Se poate folosi o activitate secundara ca principala, fara schimbarea activitatii pe hartii? mai mult

Comanda
telefonic
0244.55.00.11
0732.22.33.55
Sondaj de opinie


Ultimele pagini vizualizate
1. Adaugare activitate caen in statut srl