Prima Pagina Infiintari firme Adaugare Activitate CAEN PFA / II
Cautare
Categorii

Adaugare Activitate CAEN PFA / II

 

Definitia serviciului:

Potrivit legii, persoanele fizice au obligatia sa solicite inregistrarea in registrul comertului si autorizarea functionarii, inainte de inceperea activitatii economice, ca persoane fizice autorizate, respectiv intreprinzatori persoane fizice titulari ai unei intreprinderi individuale. Atfel, pentru infiintare persoana fizica autorizata sau pentru infiintare intreprindere individuala, intreprinzatorul trebuie sa decida obiectul de activitate la momentul inregistrarii la Registrul Comertului din judetul in care se va stabili sediul profesional.

Obiectul de activitate este format din activitati secundare, o singura activitate principala si un domeniu de activitate. Codul domeniului de activitate este intotdeauna format din primele trei cifre ale codului de patru cifre care formeaza activitatea principala. Fiecare persoana fizica autorizata / intreprindere individuala are un singur obiect principal de activitate caruia ii corespunde un singur cod CAEN, care este declarat, obligatoriu, la infiintare PFA / intreprindere individuala si apare in certificatul de inregistrare. O activitate secundara este oricare alta activitate a persoanei fizice autorizate / intreprinderii individuale, activitate care produce bunuri sau servicii. Activitatile trebuie declarate si autorizate distinct pe fiecare loc de desfasurare a activitatii.

In practica, obiectul principal de activitate reprezinta activitatea concreta pe care o persoana fizica autorizata / intreprindere individuala este autorizata sa o desfasoare. In cursul existentei unei PFA / II, in functie de perspectivele economice, poate fi necesara sau avantajoasa schimbarea obiectului principal de activitate. Aceasta operatiune se face prin inregistrarea unei cereri la Registrul Comertului pentru schimbarea obiectului principal de activitate cu o activitate secundara sau cu o activitate noua.

Desi pentru infiintare PFA / infiintare intreprindere individuala s-a decis asupra unui set de obiecte de activitate, care la momentul respectiv acopereau necesitatile activitatii, este posibila suplimentarea acestora, prin adaugare activitate CAEN, ca raspuns la nevoia de dezvoltare sau ca rezultat al unei noi strategii economice a intreprinzatorului.

In sectiunea Utile gasiti Codul CAEN Rev. 2, lista cu documente necesare pentru modificari privind obiectul de activitate, precum si mai multe modele de acte juridice si alte informatii utile.

Documente necesare adaugare activitate CAEN PFA / II:

- certificatul constator de mentiuni pentru sediu/punctul de lucru unde se adauga/activeaza obiectul de activitate;

- copie certificat de inmatriculare;

- copie CI titular;

Modul de lucru:

Noi va pregatim dosarul pentru Adaugare Activitate CAEN PFA / II, gata de a fi depus la Oficiul Registrului Comertului din judetul in care aveti sediul profesional, prin intocmirea documentelor necesare.

 

Comanda acum Adaugare Activitate CAEN PFA / II la 69RON!

Oferta valabila numai pentru comanda online!


Taguri: cod CAEN  obiect de activitate  activitate CAEN

Comanda
telefonic
0244.55.00.11
0732.22.33.55
Sondaj de opinie


Ultimele pagini vizualizate
1. Adaugare activitate caen pfa ii