Cautare
Categorii

Radiere PFA / II

 

Definitia serviciului:

Potrivit legislatiei in vigoare (art. 21 si 27 din OUG 44/2008 privind desfasurarea activitatilor economice de catre persoanele fizice autorizate, intreprinderile individuale si intreprinderile familiale), persoana fizica autorizata si intreprinderea individuala isi inceteaza activitatea si este radiata din Registrul Comertului in urmatoarele cazuri:

a) prin deces;

b) prin vointa acesteia;

c) in conditiile art. 25 din Legea nr. 26/1990, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare.

In cazul in care intreprinzatorul titular al intreprinderii individuale decedeaza, mostenitorii pot continua intreprinderea, daca isi manifesta vointa, printr-o declaratie autentica, in termen de 6 luni de la data dezbaterii succesiunii. Cand sunt mai multi mostenitori, acestia isi vor desemna un reprezentant, in vederea continuarii activitatii economice ca intreprindere familiala. Dispozitiile art. 11-13 din OUG 44/2008 cu privire la procedura inregistrarii in Registrul Comertului se aplica in mod corespunzator. Activitatea va putea fi continuata sub aceeasi firma, cu obligatia de mentionare in cuprinsul acelei firme a calitatii de succesor.

Cererea de radiere, insotita de copia certificata pentru conformitate cu originalul a actelor doveditoare, dupa caz, se depune la oficiul registrului comertului de pe langa tribunalul unde isi are sediul profesional, de catre orice persoana interesata.

In sectiunea Utile gasiti documente si informatii cu privire la actele necesare pentru radiere PFA / intreprindere individuala, declaratii etc.

Acte necesare radiere PFA / intreprindere individuala:

- act de identitate;

- toate actele eliberate de Registrul Comertului (certificat de inregistrare, certificat constatator, rezolutie)

- certificat de atestare fiscala;

- stampila;

- certificatul de deces, pentru incetarea activitatii PFA / II prin deces.

Mod de lucru:

Noi va pregatim dosarul pentru Radiere PFA / II, gata pentru a fi depus la Registrul Comertului din judetul in care aveti sediu profesional si vi-l trimitem fie prin curier rapid, fir prin email, prin intocmirea urmatoarelor documente:

- completarea cererii de inregistrare;

- conceperea si redactarea deciziei persoanei fizice autorizate / intreprinzatorului titular al intreprinderii individuale privind incetarea activitatii.

 

Comanda acum Radiere PFA / II la 39 RON!

Oferta valabila numai pentru comanda online!


Taguri: radiere firma  lichidare firma  dizolvare firma  inchidere firma

Comanda
telefonic
0244.55.00.11
0732.22.33.55
Sondaj de opinie


Ultimele pagini vizualizate
1. Radiere pfa ii