Prima Pagina SSM-SU Evaluari de Risc - SSM
Cautare
Categorii

Evaluari de Risc - SSM

 

Prin evaluarea riscurilor se identifica eventualele vulnerabilitati privind securitatea muncii, cu scopul de a elabora un plan de prevenire si protectie cu privire la unele posibile evenimente daunatoare. Evaluarea riscurilor de accidentare si imbolnavire profesionala constituie etapa initiala a politicii privind securitatea si sanatatea in munca. 

Servicii de evaluari riscuri:

- Identificarea pericolelor

- Identificarea angajatilor care sunt expusi riscurilor profesionale

- Evaluarea riscurilor

- Clasificarea riscurilor

- Elaborarea masurilor de prevenire si/sau eliminare a riscurilor profesionale

- Implementarea masurilor stabilite

- Analiza rezultatelor masurilor stabilite si, daca este cazul, stabilirea unor masuri suplimentare

Evaluarea riscurilor este o obligatie a angajatorilor impusa de legile in vigoare si o etapa esentiala pentru o abordare responsabila in domeniul securitatii si sanatatii in munca. Evaluarea riscurilor este un instrument ce demonstreaza aplicarea principiilor de prevenire la nivelul firmei/unitatii. Aceasta inseamna  ca orice firma/unitate trebuie sa anticipeze pericolele care pot genera accidente de munca sau boli profesionale, in loc sa reactioneze dupa ce astfel de evenimente au avut loc. Evaluarea riscurilor profesionale trebuie sa acopere fiecare activitate si fiecare post de lucru dintr-o unitate, luand in considerare fiecare componenta a sistemului de munca, respectiv lucrator, sarcina de munca, echipamente de munca ai mediu de munca.

Comanda acum Evaluare Risc si Plan de Prevenire si Protectie SSM de la 299 Lei / post!

Oferta valabila numai pentru comanda online!


Taguri: plan de prevenire si protectie  evaluare riscuri  fisa protectia muncii  instructiuni ssm  norme protectia muncii  Protectia muncii

Comanda
telefonic
0244.55.00.11
0732.22.33.55
Sondaj de opinie


Ultimele pagini vizualizate
1. Evaluari de risc ssm