Prima Pagina Infiintari firme Prelungire Sediu Social SRL
Cautare
Categorii

Prelungire Sediu Social SRL

 

Definitia serviciului:

 Sediul social este un atribut de identificare menit sa situeze firma in spatiu, in cadrul raporturilor juridice la care participa. Potrivit legii, in momentul infiintarii firmei, orice societate comerciala trebuie sa declare un sediu social. Sediul social reprezinta adresa oficiala a societatii comerciale, adresa la care firma primeste toata corespondenta oficiala. Valabilitatea sediului social este in stransa legatura cu perioada de valabilitate a dovezii sediului social. Atunci cand dovada sediului social consta intr-un contract de inchiriere/subinchirere, contract de comodat sau orice alt tip de contract care confera drept de folosinta temporara, valabilitatea sediului social este aceeasi cu valabilitatea contractului incheiat. In acest caz, in care documentele atesta existenta dreptului de folosinta pentru a anumita perioada asupra spatiului cu destinatia "sediu social" al firmei, este necesara prelungirea sediului social al societatii atunci cand termenul de valabilitate al documentului privind sediul social a expirat.

Potrivit Legii societatilor comerciale, la cererea oricarei persoane interesate, precum si a Oficiului Registrului Comertului, instanta va putea pronunta dizolvarea societatii in cazurile in care aceasta nu are sediul social cunoscut ori nu indeplineste conditiile referitoare la sediul social. Pe langa posbilitatea pronuntarii dizolvarii, firma este pasibila de amenda judiciara. Pentru a evita dizolvarea judiciara si, ulterior, radierea este recomandata depunerea in timp util a dovezilor privind prelungirea sediului social.

In sectiunea Utile gasiti documente si informatii cu privire la documentele necesare pentru prelungire sediu social, declaratii, dovada sediu social etc.

Acte necesare prelungire sediu social:

-  Dovada prelungirii valabilitatii sediului social (act de proprietate, contract de inchiriere/ subinchiriere/ contract de comodat etc.) – act aditional la contractul initial care a stat la baza stabilirii sediului social al societatii.

Mod de lucru:

Atunci cand stiti ca se apropie termenul de expirare a valabilitatii sediului social trebuie sa faceti demersurile necesare pentru prelungirea acestuia in timp util, pentru a evita o amenda pentru firma dumneavoastra. Daca, din diferite motive, va aflati in situatia de a avea sediul social expirat, firma dumneavoastra se afla in pericol de a fi dizolvata si radiata. In acest caz urgenta cu care rezolvati aceasta problema poate fi cruciala pentru viitorul firmei dumneavoastra. Noi va oferim asistenta necesara pentru o solutionare rapida in orice situatie.

Noi va pregatim dosarul pentru Prelungire Sediu Social SRL, prin intocmirea urmatoarelor documente:

-       Actul aditional de prelungire a valabilitatii sediului(contract de inchiriere/ subinchiriere/ contract de comodat);

-       Completarea formularelor necesare prelungirii sediului.

 

Comanda acum Prelungire Sediu Social SRL la 59 RON!

Oferta valabila numai pentru comanda online!


Taguri: sediu social  sediu profesional  dovada sediu social  contract de comodat  contract de inchiriere
documente sediu social /mandat administrator
Luna viitoare, la o societate comerciala expira contractul de comodat al sediului social si mandatul administratorului. Se doreste mutarea sediului social al... mai mult
Prelungire valabilitate sediu social
Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urnatoarea problema: Firma la care lucrez a fost infiintata in aprilie 2009, iar pentru sediul social a fost incheiat un... mai mult

Comanda
telefonic
0244.55.00.11
0732.22.33.55
Sondaj de opinie


Ultimele pagini vizualizate
1. Prelungire sediu social srl