Prima Pagina Infiintari firme Infiintare Punct de Lucru PFA / II
Cautare
Categorii

Infiintare Punct de Lucru PFA / II

 

Definitia serviciului/produsului

Desfasurarea activitatii unei persoane fizice autorizate sau a unei intreprinderi individuale poate avea loc la sediul profesional inregistrat la infiintarea PFA / II, insa acest lucru nu este obligatoriu. Persoana fizica autorizata sau intreprinderea individuala isi poate desfasura activitatea economica intr-o alta locatie. Aceasta locatie, denumita punct de lucru, trebuie inregistrata la Registrul Comertului, asa cum prevede si legislatia in vigoare: "Punctele de lucru se inregistreaza in registrul comertului, cu respectarea dispozitiilor privind sediul profesional si cu aplicarea corespunzatoare a dispozitiilor prezentului capitol" (art. 14 alin. 3 OUG 44/2008).

Punctul de lucru reprezinta un centru de activitate din structura unui agent economic, care are un caracter fix sau permanent, cum ar fi un birou, un sediu secundar, o fabrica, un magazin, un atelier, o mina, un put petrolier sau de gaze, o cariera sau orice alt loc de extractie a resurselor naturale si altele asemenea. Orice persoana fizica autorizata / intreprindere individuala are un sediu profesional, stabilit la infiintarea persoanei fizice autorizate / intreprinderii individuale, odata cu inregistrarea la ONRC, iar in functie de marimea activitatii isi poate deschide si alte puncte de lucru.

Punctul de lucru poate fi deschis odata cu infiintarea PFA / II sau oricand dupa acest moment. Punctul de lucru se infiinteaza pentru desfasurarea activitatii economice prevazute in obiectul de activitate stabilit la infiintarea persoanei fizice autorizate / intreprinderii individuale. Nu se poate inregistra punctul de lucru in acelasi spatiu unde este declarat sediu profesional. In cazul in care se doreste desfasurarea activititii economce la sediul profesional se va autoriza ca atare, fara a mai fi necesara declararea ca punct de lucru.

In sectiunea Utile gasiti documente si informatii cu privire la documentele necesare pentru infiintare punct de lucru PFA / II, declaratii, dovada punctului de lucru etc.

Documente necesare infiintare punct de lucru PFA / II:

- act de identitate;

- dovezile privind detinerea punctului de lucru (contract de comodat, inchiriere, proprietate, etc);

- acordul asociatiei de proprietari si al vecinilor (numai daca este cazul).

Mod de lucru:

Noi va pregatim dosarul pentru Infiintare Punct de Lucru PFA / II gata de a fi depus la Oficiul Registrului Comertului din judetul in care aveti sediul profesional si vi-l trimitem fie prin curier rapid, fie prin email:

- conceperea si redactarea cererii de inregistrare;

- conceperea, redactarea si atestarea actului de detinere a punctului de lucru, in situatia in care acesta nu este in proprietatea societatii;

- completarea declaratiei-tip pe propria raspundere model 1, model 2 sau model 3.

 

Comanda acum Infiintare Punct de Lucru PFA / II la 69 RON!

Oferta valabila numai pentru comanda online!


Taguri: contract de comodat  punct de lucru  documente necesare punct de lucru  dovada punct de lucru

Comanda
telefonic
0244.55.00.11
0732.22.33.55
Sondaj de opinie


Ultimele pagini vizualizate
1. Infiintare punct de lucru pfa ii