Prima Pagina Infiintari firme Reluare Activitate PFA / II
Cautare
Categorii

Reluare Activitate PFA / II

 

Definitia serviciului:

Daca s-a suspendat activitatea PFA / II pentru o perioada limitata de timp, cand expira termenul declarat de inactivitate temporara persoana fizica autorizata / intreprinderea individuala este obligata sa reia activitatea (daca nu se doreste radierea PFA / II). Perioada maxima de suspendare este de trei ani. Reluarea activitatii economice poate fi hatarata oricand in perioada de inactivitate, termenul pana la care s-a declarat ca se doreste suspendarea activitatii nefiind un termen obligatoriu.

Reluarea activitatii economice in cazul PFA, IF sau II este de competenta directorului Registrului Comertului, durata procedurii putand fi astfel mai scurta in comparatie cu cea pentru societatile comerciale. Dupa eliberarea de catre Registrul Comertului a documentelor care atesta reluarea activitatii (certificatul de inregistrare mentiuni, incheierea directorului de reluare a activitatii, certificatul constatator privind activitatile autorizate), persoana fizica autorizata / intreprinzatorului titular al intreprinderii individuale se va adresa Administratiei Financiare competente, pentru a inregistra fiscal reluarea activitatii.

In sectiunea Utile gasiti documente si informatii cu privire la documentele necesare pentru reluare activitate, declaratii etc.

Documente necesare reluare activitate persoana fizica autorizata / intreprindere individuala:

- act de identitate;

- certificatele constatatoare emise in baza declaratiei depuse la Registrul Comertului la momentul suspendarii activitatii;

- in situatia in care spatiul destinat sediului profesional PFA este un apartament intr-o cladire de locuinte (bloc): Acordul Asociatiei de Proprietari / Locatari, reprezentata de catre Presedintele Asociatiei si Acordul proprietarilor vecini, si anume, vecinul de sus/jos/stanga/dreapta.

Mod de lucru:

Noi va pregatim dosarul pentru Reluare Activitate PFA / II , gata pentru a fi depus la Registrul Comertului din judetul in care aveti sediu profesional si vi-l trimitem fie prin curier rapid, fir prin email, prin intocmirea urmatoarelor documente:

- completarea cererii de inregistrare;

- conceperea si redactarea deciziei persoanei fizice autorizate / intreprinzatorului titular al intreprinderii individuale privind reluarea activitatii;

- completarea declaratiei tip pe proprie raspundere privind activitatile comerciale pentru care se solicita autorizarea.

 

Comanda acum Reluare Activitate PFA / II la 59 RON!

Oferta valabila numai pentru comanda online!


Taguri: obiect de activitate  radiere firma  reluare activitate  suspendare activitate

Comanda
telefonic
0244.55.00.11
0732.22.33.55
Sondaj de opinie


Ultimele pagini vizualizate
1. Reluare activitate pfa ii