Prima Pagina Infiintari firme Schimbare Sediu Profesional PFA / II
Cautare
Categorii

Schimbare Sediu Profesional PFA / II

 

Definitia serviciului:

Sediul profesional reprezinta un element de identificare, stabilit la infiintarea persoanei fizice autorizate / intreprinderii individuala, in functie de care se stabilesc: legea aplicabila, instantele judecatoresti competente, locul unde trebuie indeplinite formalitatile de inmatriculare, publicitate si autorizare. De asemenea, reprezinta adresa la care se primeste corespondenta oficiala de catre persoana fizica autorizata / intreprinderea individuala (instiintari de la Administratia Finantelor Publice, Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate, Casa Judeteana de Pensii etc.)

Ordonanta de urgenta nr. 44/2008 privind desfasurarea activitatilor economice de catre persoanele fizice autorizate, intreprinderile individuale si intreprinderile familiale stabileste obligativitatea sediului profesional pentru infiintare PFA / II: "Persoanele fizice autorizate, intreprinderile individuale si intreprinderile familiale trebuie sa aiba un sediu profesional pe teritoriul Romaniei, in conditiile prevazute de lege". 

Pe parcursul existentei sale, persoana fizica autorizata / intreprinderea individuala are posibilitatea, potrivit legii, de a-si schimba sediul profesional prin depunerea unei solicitari in acest sens la Registrul Comertului. Pentru schimbarea sediului profesional, societatea trebuie sa faca dovada detinerii unui nou sediu ca proprietar, chirias sau comodatar.

Schimbarea sediului profesional implica actualizarea certificatului unic de inregistrare, precum si oricaror alte certificate care atesta functionarea persoanei fizice autorizate / intreprinderii individuale. Pe langa aceasta, este necesara achizitionarea unui nou Registru Unic de Control, cat si actualizarea documentelor care cuprind in antet adresa veche a sediului profesional (de exemplu, facturierele sau chitantierele).

In sectiunea Utile gasiti documente si informatii cu privire la documentele necesare pentru schimbare sediu profesional, declaratii, dovada sediu profesional etc.

Acte necesare schimbare sediu profesional persoana fizica autorizata / intreprindere individuala:

-  acte identitate;

-  dovezile privind detinerea sediului;

-  acordul asociatiei de proprietari si al vecinilor;

-  certificatul de inregistrare si, dupa caz, anexa/anexele in original.

Mod de lucru:

Noi va pregatim dosarul pentru Schimbare Sediu Profesional PFA / II, prin intocmirea urmatoarelor documente:

- conceperea si redactarea cererii de inregistrare;

- conceperea, redactarea si atestarea actului de detinere a sediului, in situatia in care acesta nu este in proprietatea societatii;

- completarea declaratiei - tip pe propria raspundere model 1 sau model 2;

- constituirea, depunerea dosarului si ridicarea actelor de la Registrul Comertului (valabil numai in anumite judete).

 

Comanda acum Schimbare Sediu Profesional PFA / II la 89 RON!

Oferta valabila numai pentru comanda online!


Taguri: sediu social  sediu profesional  dovada sediu profesional  contract de comodat  contract de inchiriere

Comanda
telefonic
0244.55.00.11
0732.22.33.55
Sondaj de opinie


Ultimele pagini vizualizate
1. Schimbare sediu profesional pfa ii