Prima Pagina Infiintari firme Radiere Punct de Lucru PFA / II
Cautare
Categorii

Radiere Punct de Lucru PFA / II

 

Definitia serviciului:

Punctul de lucru este spatiul unde persoana fizica autorizata / intreprinderea individuala isi desfasoara in mod efectiv activitatea, conform cu obiectul de activitate stabilit la infintarea PFA / II. Valabiliatatea inregistrarii unui punct de lucru PFA / II depinde in mod direct de valabilitatea actului prin care se face dovada detinerii unui drept de folosinta asupra imobilului. Atunci cand actului in cauza isi inceteaza efectele juridice, valabilitatea inregistrarii punctului de lucru expira. In acest caz este necesar sa se decida fie pentru prelungirea punctului de lucru PFA / II, fie pentru radierea punctului de lucru al persoanei fizice autorizate / intreprinderii individuale.

Un punct de lucru se inchide atunci cand se doreste incetarea activitatii la locatia punctului de lucru sau cand nu indeplinesc conditiile de functionare si un anumit organism de control hotaraste acest lucru. Daca va aflati in situatia de a inchide un punct de lucru al afacerii dumneavoastra, indiferent de motiv, acesta trebuie radiat printr-o cerere la Registrul Comertului, cerere insotita de celalalte documente necesare.

Documente necesare radiere punct de lucru PFA / II:

- actul de identitate;

-certificatul constatator de avize emis de Registrul Comertului pentru punctul de lucru;

Mod de lucru:

Noi va pregatim dosarul pentru Radiere Punct de Lucru PFA / II gata de a fi depus la Oficiul Registrului Comertului din judetul in care aveti sediul profesional si vi-l trimitem fie prin curier rapid, fie prin email:

- conceperea si redactarea cererii de inregistrare.

 

Comanda acum Radiere Punct de Lucru PFA / II la 69 RON!

Oferta valabila numai pentru comanda online!


Taguri: punct de lucru  documente necesare punct de lucru  dovada punct de lucru  documente necesare radiere

Comanda
telefonic
0244.55.00.11
0732.22.33.55
Sondaj de opinie


Ultimele pagini vizualizate
1. Radiere punct de lucru pfa ii