Prima Pagina Infiintari firme Reluare Activitate IF
Cautare
Categorii

Reluare Activitate IF

 

Definitia serviciului:

Reluarea activitatii intreprinderii familale dupa suspendare poate fi facuta oricand pana la termenul care a fost declarat cand s-a intrat in inactivitate temporara, acesta nefiind un termen obligatoriu. Este oblogatorie insa reluarea activitatii intreprinderii familiale la expirarea termenului maxim de 3 ani  stabilit de lege, in cazul in care nu se poteaza pentru radierea intreprinderii famililale. Procedura reluarii activitatii este similara cu cea aplicabila in cazul solicitarii inactivitatii temporare. Pentru reluarea activitatii intreprinderii familiale este nevoie de hotararea majoritatii simple a membrilor intreprinderii familiale, hotarare care se depune la Registrul Comertului in raza caruia se afla sediul profesional impreuna cu cererea de reluare a activitatii si celelalte documnete necesare.

Reluarea activitatii economice in cazul PFA, IF sau II este de competenta directorului Registrului Comertului, durata procedurii putand fi astfel mai scurta in comparatie cu cea pentru societatile comerciale. Dupa eliberarea de catre Registrul Comertului a documentelor care atesta reluarea activitatii (certificatul de inregistrare mentiuni, incheierea directorului de reluare a activitatii, certificatul constatator privind activitatile autorizate), reprezentatul intreprinderii familiale se va adresa Administratiei Financiare competente, pentru a inregistra fiscal reluarea activitatii.

In sectiunea Utile gasiti documente si informatii cu privire la documentele necesare pentru reluare activitate, declaratii etc.

Documente necesare reluare activitate intreprindere familiala:

- act de identitate;

- certificatele constatatoare emise in baza declaratiei depuse la Registrul Comertului la momentul suspendarii activitatii.

Mod de lucru:

Noi va pregatim dosarul pentru Reluare Activitate IF , gata pentru a fi depus la Registrul Comertului din judetul in care aveti sediu profesional si vi-l trimitem fie prin curier rapid, fir prin email, prin intocmirea urmatoarelor documente:

- completarea cererii de inregistrare;

- conceperea si redactarea deciziei privind reluarea activitatii;

- completarea declaratiei tip pe proprie raspundere privind activitatile comerciale pentru care se solicita autorizarea.

 

Comanda acum Reluare Activitate IF la 79 RON!

Oferta valabila numai pentru comanda online!


Taguri: obiect de activitate  radiere firma  reluare activitate  suspendare activitate

Comanda
telefonic
0244.55.00.11
0732.22.33.55
Sondaj de opinie


Ultimele pagini vizualizate
1. Reluare activitate if