Prima Pagina Infiintari firme Recodificare Obiect de Activitate SRL
Cautare
Categorii

Recodificare Obiect de Activitate SRL

 

Definitia serviciului:

Modificarea codului CAEN din Romania se face pentru ca acesta sa fie armonizat cu cele internationale, care, la randul lor, sunt actualizate in urma schimbarilor din activitatile industriale si comerciale din economia mondiala. Aceasta modificare are drept consecinta obligativitatea de recodificare a obiectului de activitate pentru toate firmele. Actualizarea obiectului de activitate presupune actualizarea statutului SRL si preschimbarea certificatului de inregistrare.

Schimbarea structurilor economice si tehnologiile noi genereaza noi activitati si produse care le depasesc ca importanta pe cele existente. Aceste schimbari reprezinta astfel o provocare constanta pentru clasificarile statistice. Intervalele dintre revizuiri nu trebuie sa fie prea lungi, deoarece relevanta clasificarii se diminueaza in timp, dar nu trebuie sa fie nici prea scurte, intrucat afecteaza negativ comparabilitatea datelor in timp. Orice revizuire a unei clasificari, mai ales daca include si modificari structurale, poate duce la intreruperi in seriile de timp.

In sectiunea Utile gasiti Codul CAEN Rev. 2, lista cu documente necesare pentru modificari privind obiectul de activitate, precum si mai multe modele de acte juridice si alte informatii utile.

Documente necesare Recodificare obiect de activitate SRL:

- certificatul de inregistrare in original;

- imputernicire speciala (in forma autentica), avocatiala sau delegatie pentru persoanele desemnate sa indeplineasca formalitatile legale in acest sens.

In cazul in care firma desfasoara noi activitati, se vor adauga si noile coduri CAEN aferente. In acest sens, se va depune la Oficiul Registrului Comertului competent si hotararea de modificare a obiectului de activitate al firmei, impreuna cu declaratia de autorizare a desfasurarii acestor activitati la sediile dorite (sediu social, sediu secundar, in afara sediului social sau profesional si a sediilor secundare). Pentru activitatile pe care firma nu le mai desfasoara, nu este obligatoriu sa fie excluse din obiectul de activitate. Acestea pot ramane, mai ales atunci cand se preconizeaza o eventuala reluarea a lor. Nu exista nicio sanctiune daca in obiectul de activitatese regaseste o activitate care nu este efectiv desfasurata.

La Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti noul certificat de inregistrare se elibereaza intr-un termen de cinci zile. In cazul altor Oficii ale Registrului Comertului din tara, termenul de eliberare a noului certificat de inregistrare variaza de la caz la caz.

Modul de lucru:

Noi va pregatim dosarul pentru Recodificare Obiect de Activitate SRL, gata de a fi depus la Oficiul Registrului Comertului, prin intocmirea urmatoarelor documente:

- Cerere de actualizare;

- Actul constitutiv actualizat – este un alt produs = 75 Ron! Oferta valabila numai pentru comanda online!

 

Comanda acum Recodificare Obiect de Activitate SRL la 35 RON!

Oferta valabila numai pentru comanda online!

 


Taguri: statut SRL  cod CAEN  obiect de activitate  activitate CAEN  recodificare CAEN
autorizare obiecte de activitate secundare
Cum procedez in cazul in care doresc autorizarea mai multor obiecte de activitate, existente in actul constitutiv al unui SRL? mai mult
adaugare cod caen nou
Vreau sa adaug un obiect secundar de activitate si ma intereseaza ce trebuie sa depun la registrul comertului? Am deja un Act constitutiv actualizat publicat... mai mult
activitate secundara ca principala
Se poate folosi o activitate secundara ca principala, fara schimbarea activitatii pe hartii? mai mult

Comanda
telefonic
0244.55.00.11
0732.22.33.55
Sondaj de opinie


Ultimele pagini vizualizate
1. Recodificare obiect de activitate srl