Prima Pagina Infiintari firme Adaugare Activitate CAEN IF
Cautare
Categorii

Adaugare Activitate CAEN IF

 

Definitia serviciului:

Una dintre deciziile importante pe care un intreprinzator trebuie sa o ia la infiintarea intreprinderii familiale o reprezinta alegerea obiectul principal de activitate si a activitatilor secundare ale viitoarei intreprinderi familiale. Obiectul de activitate al unei intreprinderi familiale este compus din activitati secundare, o singura activitate principala si un domeniu de activitate. Codul domeniului de activitate este intotdeauna format din primele trei cifre ale codului de patru cifre care formeaza activitatea principala. Fiecare intreprindere familiala are un singur obiect principal de activitate caruia ii corespunde un singur cod CAEN, care este declarat, obligatoriu, la infiintarea intreprinderii familiale, este prevazut in actul de constituire intreprindere familiala si apare in certificatul de inregistrare. O activitate secundara este oricare alta activitate desfasurata de intreprinderea familiala, activitate care produce bunuri sau servicii. Activitatile trebuie declarate si autorizate distinct pe fiecare loc de desfasurare a activitatii.

Obiectul principal de activitate reprezinta, in practica, activitatea concreta pe care o intreprindere familiala este autorizata sa o desfasoare. In cursul existentei unei intreprinderi familiale, in functie de perspectivele economice ale acesteia, poate fi necesara schimbarea obiectului principal de activitate, fie cu o activitate secundara care a crescut ca proportie in activitatea intreprinderii familiale, depasind activitatea principala, fie cu o noua activitate.

Chiar daca la infiintarea intreprinderii familiale s-a pornit cu un set de obiecte de activitate, care la acel moment acopereau necesitatile activitatii intreprinderii familiale, ulterior, este posibil ca dorinta de dezvoltare sau o noua strategie economica sa impuna suplimentarea acestora. In acest caz trebuie ca reprezentantul intreprinderii familiale sa adreseze o cerere catre Registrul Comertului din judetul in care intreprinderea familiala isi are sediul profesional, prin care se solicita adaugarea si autorizarea activitatii pe care intreprinderea familiala intentioneaza sa o desfasoare in viitor.

In sectiunea Utile gasiti Codul CAEN Rev. 2, lista cu documente necesare pentru modificari privind obiectul de activitate, precum si mai multe modele de acte juridice si alte informatii utile.

Documente necesare adaugare activitate CAEN IF:

cerere de inregistrare mentiuni;

- certificatul de inregistrare in original;

- actul de constituire al intreprinderii familiale la zi.

Modul de lucru:

Noi va pregatim dosarul pentru Adaugare Activitate CAEN IF, gata de a fi depus la Oficiul Registrului Comertului, prin intocmirea urmatoarelor documente:

- Cerere de inregistrare;

- Actul modificator al actului de constituire;

- Actul de constituire actualizat;

- Procura de reprezentare.

 

Comanda acum Adaugare Activitate CAEN IF la 69 RON!

Oferta valabila numai pentru comanda online!


Taguri: cod CAEN  obiect de activitate  activitate CAEN

Comanda
telefonic
0244.55.00.11
0732.22.33.55
Sondaj de opinie


Ultimele pagini vizualizate
1. Adaugare activitate caen if