Prima Pagina Forum Infiintari Firme adaugare cod caen nou

adaugare cod caen nou

Postat de lauriulian la 16-03-2012 11:27:58
Subiect: adaugare cod caen nou
Vreau sa adaug un obiect secundar de activitate si ma intereseaza ce trebuie sa depun la registrul comertului? Am deja un Act constitutiv actualizat publicat in M.O. in urma unei adaugari ulterioare de cod caen. Trebuie autorizata aceasta activitate separat sau in momentul procedurii de adaugare este autorizata automat?
Postat de EMihaela la 19-03-2012 12:25:22
Subiect: adaugare cod caen nou
In acest caz, este necesara o hotarare AGA sau o decizie asociat unic pentru modificarea Actului constitutiv si introducerea noii activitati in obiectul secundar. Actul constitutiv se actualizeaza introducand si aceasta activitate. Pentru autorizarea noii activitati, se completeaza o declaratie model 3, in care pe langa activitatile initiale se trece si cea noua. Certificatul constatator inital se depune in original la Registrul Comertului. Cererea de inregistrare se depune la Registrul Comertului impreuna cu documentele de mai sus.
Postat de craciun mihai la 12-10-2016 10:11:00
Subiect: Re:adaugare cod caen nou
buna ziua,
am o firma care are ca obiect de activitate - producere legume in spatii protejate, societate care functioneaza decativa ani si o face bine, insa vreau sa pot sa-mi vand singur marfa prin magazine proprii. pentru asta, ce ma sfatuiti sa fac ?
sa deschid o noua firma care sa aiba obiect de activitate vanzare legume si fructe in magazine specializate sau sa adaug cod caen la firma existenta.
multumesc,