Prima Pagina Opinii clienti
Am infiintat si SRL si PFA cu Doctor Finance, si de fiecare data, totul a fost impecabil. Incepand cu partea de consultanta, documentele si nu in ultimul rand, cel mai bun pret pentru servicii de acest gen pe care l-am gasit. Acum ma ajuta si la partea contabila, si totul este excelent. Recomand! Dragos Astefanei www.dadesign.ro
Dragos Astefanei
As dori sa multumesc tuturor membrilor echipei de la Doctor Finance pentru amabilitate, seriozitate si profesionalism. M-au reprezentat in infiintarea unui PFA si vom continua sa colaboram pentru serviciile de contabilitate. Ii recomand cu caldura tuturor celor care doresc sa isi rezolve problemele referitoare la infiintarea si administrarea unei firme in mod rapid si eficient. Le doresc mult succes si in continuare, Simona Alice Neagoe.
Simona Alice Neagoe
Am lucrat cu DoctorFinance in cele mai bune conditii. M-au ajutat la infiintarea PFA, depunerea declaratiilor la registrul comertului, registrul de incasari si plati si multe altele. Profesionisti, prompti si la preturi foarte bune! Recomand!
PANU ADRIAN PFA