Prima Pagina Magazin Servicii S.R.L. Dosar complet - Infiintare SRL
Cautare
Categorii
Dosar complet - Infiintare SRL

Descriere:

%uFFFD

Mod de lucru pentru intocmirea dosarului online pentru inregistrare firma:

Pasul 1. Alegerea tipului de serviciu si modului de plata, si trimiterea datelor de facturare pe email, fax sau telefonic.Contacteaza-ne acum!

Pasul 2. Emiterea facturii proforme si achitarea acesteia (momentan optiunea de plata prin sms sau card nu este valabila).

Pasul 3. Contactarea telefonica pentru o consultanta prealabila in vederea infiintarii firmei dumneavoastra, cat si adunarea de informatii necesare redactarii documentelor. Este foarte important sa determinam de la inceput obiectul principal de activitate corect, platitor sau neplatitor de TVA, asociati si/sau administrator, deschidere punct de lucru in acelasi timp (economie de 300 ron) etc.

Pasul 4. Redactarea documentelor necesare pentru infiintare SRL de catre noi si trimiterea acestora pe email sau prin curier rapid.

Pasul 5. Depunerea capitalului social si a documentelor primite, la Registrul Comertului din judetul in care aveti sediul social. La depunere se va da si specimenul de semnatura si declaratia de administrator.

Pasul 6. Ridicarea certificatului de inmatriculare la termenul stabilit de Registrul Comertului, confectionarea stampilei, deschiderea contului firmei, declararea firmei la restul institutiilor, gasirea unui contabil.

O singura zi si un singur drum la Registrul Comertului pentru a infiinta un SRL!

Oferta valabila numai pentru comanda online!*Tarife din Mai 2017


Pret:
300 RON
Cos de cumparaturi

Comanda
telefonic
0244.55.00.11
0732.22.33.55
Sondaj de opinie


Ultimele pagini vizualizate
1. Dosar complet infiintare srl